Nyitro Bedar 2009.07.18. 15:19

Centrifuga

Karesz a darabos naracslébe áztatott kornflékszt pöckölgette egy műanyag nyelű villával; szorult. Nem nagyon nézte, ahogy az újságpapír lassan elnyelte a kifröccsent zsíros facatot, fehér peremű szégyenfoltot hagyva maga után a fényes felületű színes papíron. Az asztalon még: hangulatnövelő elemek, áztatott bab, képek kivágva a Was macht mich glücklich című könyvből, húrláb, székláb, egy nyaláb tegnapi csirkeláb.

Lególelkem engem legel minden reggel,
felemészt ez emóción katzenjammer.
Teli tüdő súrlódásom talán
lazul kövérkés énem falán.
Leszámolok evilági lételemmel.

Ez az önvallomás egyáltalán nem fejezte ki lelkiállapotát. Az Erkölcsös Szemölcs című celebmagazínban olvasta egyébként, ami előtte feküdt a konyhaasztalon (foltosan). Arra gondolt, kiskorában mennyire szerette bámulni a centrifugát. A centrifuga sem fejezte ki lelkiállapotát, de legalább érdek nélkül tetszett neki.

"A hiány helyére űr tolat, az űrbe' nincsen gravitat" - búgta a Radio Mink hajnali négyes életmód-tanácsadó műsorában az inszomniás műsorvezetőnő. Karesz szeretett elrejtőzni a nüanszok mögött. Fontolgatta, hogy felhívja Sanyit - aki ilyentájt a lét önkontroll-mentes bugyraiban dagonyáz - és a telefon rezgésén keresztül manipulálja részeg álmát.

A próba csak reggel nyolckor lesz, addig valahogy el kell ütnie az időt.

A bejegyzés trackback címe:

https://batcountry.blog.hu/api/trackback/id/tr941253219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TPZ 2009.07.18. 19:36:07

Robi idekozmált.

zzeb · http://batcountry.blog.hu/ 2009.07.21. 17:55:51

figyu robi, sztem írj egy underground bestsellert, amibe belecsempészed underground összekacsintós módon mint fiktíven legendás, de valóban létezőt a batcountry-t. és aztán duzzogva lépjünk fel, ha hívnak az undergroundos alternatív arcok. hihi.
6ra mindig elfáradok kicsit, de én még értem.
süti beállítások módosítása